Om oss

Leie

Dagens rekrutteringsprosedyrer er feil

Klienter når ut til rekrutteringsselskaper i håp om å oppfylle en bestemt etterspørsel om det er i IT, Markedsføring eller annen avdeling. De fleste rekrutteringsfirmaene fokuserer bare på spesifikasjoner og betalingsbetingelser på høyt nivå for å kunne produsere en online jobbsending. Etter hvert som kandidatene kommer i flom, gjennomføres en enkel skjermprosedyre, og til slutt begynner samsvarende prosess. Denne syklusen gjentas til den beste passformen er funnet.

Den typiske "rekrutteringstilnærming" er blitt utdatert

Rekrutteringsfirmaer mislykkes i å skaffe topp talent på grunn av de komplekse kravene til våre globale markeder i dag. Rekrutteringsfirmaer mangler den nødvendige "know-how" som kreves for å møte mandatet som den teknologiske industrien vokser på. Vi har sett dette dilemmaet igjen og igjen. Denne mislykkede tilnærmingen til å skaffe talent har skapt en fullstendig kobling mellom hva kunden (deg) vil ha og trenger og hva rekrutteringsbyrået ser etter. Kort sagt, rekrutteringsfirmaer ser for å få jobben gjort raskt, ikke effektivt. Som igjen påvirker kundenes evne til å konkurrere og operere, noe som resulterer i betydelig innvirkning på bunnlinjen.

Vi finner høyt kvalifisert talent for deg

Vi søker, ansetter, vet og gir deg talent basert på ferdighetssettet du har bedt om. Vi tar med "know-how" og talentet direkte til kunden om det skjer på stedet, fjernt eller internt.

Lei dedikerte utviklere