Om oss

Leie

Steg en:
Opprett konto

Å lage en konto er enkel, gratis, og det tar mindre enn 60 sekunder å fullføre. Du vil kunne få tilgang til vårt kraftige kontrollpanel som gir deg mulighet til å holde oversikt over fakturaer, overvåke talentproduktivitet, spore ytelse og mye mer!

Trinn to:
Velg ferdigheter

Avhengig av prosjektets behov, har du muligheten til å velge en ressurs med en bestemt ferdighet, eller en ressurs med flere ferdigheter. Dette sikrer at prosjektet ditt er satt opp for å lykkes og reduserer talentoppgraderingstid.

Trinn tre:
Betalings depositum

Vårt firma jobber med organisasjoner av alle størrelser samt oppstart. Ditt innskudd viser din forpliktelse til ressursene våre og tillater Team Extension å starte bemanningsprosessen.
* Vær oppmerksom på at innskuddsmengder kan variere avhengig av prosjektkompleksitet.

Trinn fire:
Kontinuerlig levering

Gratulerer med at dine toppkvalitets talenter nå er klare til å bli integrert i teamet ditt - akkurat som alle interne ansatte. Våre høyt kvalifiserte og ettertraktede ressurser har muligheten til å være på stedet, fjernkontroll (via vår kontrollportal) eller på våre kontorer (internt) for å sikre at prosjektet ditt blir levert i tide og på budsjett.