Internasjonal
Development Centers
Språk
Utviklere på etterspørsel

Utviklere på etterspørsel

Hvorfor gjør bedrifter nærshore?

Hvorfor gjør bedrifter nærshore?

Nærshore-modellen er beskrevet som enhver outsourcing-beliggenhet "nær" til sitt primære marked (dvs. østeuropeiske land til vesteuropeiske land). Team Extension® tar denne modellen og utvides på den ved å legge til den amerikanske måten å gjøre forretninger og den sveitsiske ledelsen ved å gi konstant tilsyn med sine ressurser. Denne modellen fremmer følgende fordeler for våre kunder:

  • Nærhet og tidssone
  • Kulturell tilhørighet og enkel å gjøre forretninger li> Kostnadsbesparelser
  • Administrere forventninger
  • Enkelhet i tilpasning til prosjekter
  • Tilgang til sjeldne, verdifulle og spesialiserte talent
  • Beskyttelse over klient IP
  • Klienter kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

    Disse fordelene representerer den mest elementære form for verdioppstilling for et nærshoreutbud, siden de er tilsynelatende tilgjengelig for alle bedrifter som etablerer seg i et nærshore-sted, og for en erfaren global sourcing kan profesjonelt enkelt forsvares.

Hvorfor går Frilansere bort fra å være uavhengige?

Hvorfor går Frilansere bort fra å være uavhengige?

På et øyeblikk har frilansing blitt betraktet som en frigjørende måte å tjene til, hvor frilanseren har total kontroll over sin tid. Mens denne typen arbeidsmiljø er høyt rost, kommer det med mange ulemper. Mange frilansere kan gå flere dager uten å ha noen ansikts-til-ansikt-interaksjoner med noen. Denne typen fullstendig ensomhet virker ikke, livet uten kolleger kan være ensomt og uinspirerende. Selv små ting, som mangel på liten snakk, kan forlate en frilanser ensom. I tillegg til å føle seg ensom og ikke en del av teamet, er en freelancer alltid bekymret for sitt neste prosjekt for å holde sin økonomiske situasjon borte. Grunner som disse driver frilansere til å bli med i bedriftsverdenen der de kan begynne å føle seg en del igjen og få økonomisk trygghet. Vi ved Team Extension® trenger våre ressurser for å finne lykke og i sin tur karriere suksess.

Talenten vår er håndplukket

Talenten vår er håndplukket

Vi anvender talentfulle engelsktalende utviklere som er eksperter på nye og kommende mobil- og webteknologier. Vårt talent er dedikert, lojalt, kreativt og resultatdrevet. Alle våre utviklere fulgte studier og fullførte BS / MS i datalogi, samt sertifiseringer i hvert av sine fagområder. Våre utviklere er pålagt å fullføre pågående utdanning innenfor sine respektive spesialiteter for å holde seg oppdatert om de nyeste trender og teknologier.

Laglengde

Laglengde

Vårt firma følger Team Extension® Model (TEM) som sikrer at våre utviklere, uansett rang, blir en viktig del av kundens prosjekt. Når et talent har blitt bemannet på et prosjektteam, er de helt dedikert til prosjektet. Vi garanterer at vårt talent er dedikert til ett eneste prosjekt og ikke flere. Vår modell gir fleksibiliteten til våre ressurser til å jobbe på våre kundesider, Internt fra en av våre to Bucuresti-steder eller eksternt via vår portal.

Vi tror ikke på å bemanne våre ressurser på flere prosjekter som hindrer kvaliteten på utviklerens produksjon, samt vårt partnerskap med våre kunder. Vi på Team Extension® tror på å bygge og opprettholde våre relasjoner og kontinuerlig levere kvalitet.

Konkurransedyktige priser

Konkurransedyktige priser

Vår (TEM) -modellen gjør at våre kunder kan nyte luksusen av å ansette utviklede utviklere på forespørsel og de tilhørende fordelene som følger med, samt den ekstra fordelen av Team Extension AGs lave priser. Våre kunder er garantert en låst i pris, som beskytter våre kunder mot å kjøre over budsjett. I tillegg til våre konkurransedyktige priser, gir vår TEM-modell også muligheten for å klatre opp eller ned i driften med kortere varsel uten å påvirke bunnlinjen.

2008

Established

+60

Lidenskapelig lagmedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Lei de beste utviklerne, ingeniører, programmører, kodere og konsulenter i Øst-Europa.
Fortune 500 og oppstart velger Team Extension utviklere for deres oppgavekritiske programvareprosjekter.

Lei dedikerte utviklere i Øst-EuropaHvordan virker det?