Internasjonal
Development Centers
Språk

Lei en dedikert HTML5/CSS3 utvikler
i Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Gjør det enkelt å ansette en dedikert HTML5/CSS3 utviklere i Øst-Europa

Å finne og beholde en dedikert HTML5/CSS3 programmerer kan være en utfordring for noen selskaper. Ikke for oss skjønt. Vi har en streng ansettelsesprosess for å skikkelig skjule våre HTML5/CSS3 utviklere i Øst-Europa. I tillegg til våre teoretiske tester må talent vise praktisk og praktisk erfaring.

HTML5 er et oppslagsspråk som brukes til å strukturere innhold på nettet. HTML5 bruker mange nye APIer som Lerret, Geolocation, Frakoblet, Historikk, Dra-og-slipp, Web-lagring, Microdata og mange flere. Når det kombineres med CSS3, tillater HTML5 utviklere å bygge kraftig web- og mobilnettapplikasjon ved hjelp av rammer som Bootstrap. Potensialet i HTML5 er fullt eksponert når du bruker det med CSS3 og et moderne JavaScript-rammeverk.

Lei en dedikert HTML5/CSS3 utvikler
Vi startet med en enkel ide

Høy etterspørsel etter HTML5/CSS3 utviklere

Fakta er klare. Etterspørselen etter høyt kvalifiserte talenter i HTML5/CSS3 utvikling er høyere enn tilbudet. Det skaper en enorm mangel på markedet. Vår oppgave er enkel: Jakt, ansett, behold de beste HTML5/CSS3 programmererne i Øst-Europa. Dette tillater at våre kunder alltid forblir foran kurven.
Lei en dedikert HTML5/CSS3 utvikler
I hjertet av Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Team Extension ligger i Bucuresti, Romania. Som et oppstartsnav har Bucharest mange fordeler, inkludert høyhastighets Fiber Optic-Internett-tilkoblinger (Romania ble rangert som femte beste i verden for internett-tilkoblingshastighet av bloomberg.com), lave driftskostnader og overheadkostnader. pluss et vell av hjemmelaget teknisk talent. Gitt oppgangen til en nødvendig entreprenørkultur av selvforsyning og fleksibilitet, som har skapt en styrket næringsliv, et vell av tekniske ferdigheter og ressurser som snakker engelsk.

Lei en dedikert HTML5/CSS3 utvikler
Våre medarbeidersaker

Våre medarbeidersaker

Vi på Team Extension AG mener at suksessen til vår virksomhet er avhengig av våre ansatte, uavhengig av hva vi bygger, oppfinner eller selger. Vi legger vår fullstendige tillit til vårt tekniske talent og deres vekst i organisasjonen vår; rett og slett fordi vi ikke kan gå videre og vokse uten våre lag.

Lei en dedikert HTML5/CSS3 utvikler

FAQ

Er det noen rekrutterings- eller kontraktsmessige kostnader når du ansetter HTML5/CSS3 utviklere med TE?

Ja. Vi krever et innledende innskudd som vil bli brukt som kreditt til din første faktura når du ansetter dine HTML5/CSS3 utviklere. Hvis du bestemmer deg for ikke å gå videre, vil ditt innskudd bli fullstendig refundert.

Kan jeg bytte en ressurs til en annen?

Ja. Mens vi seriøst skjermer våre ressurser for å sikre at de oppfyller dine krav, forstår vi at ikke alle utviklere vil være en perfekt passform for alle bedrifter.

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Vi jobber primært med ACH, bankledninger og jobber vanligvis med EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløp godtar vi alle store kredittkort.

Hvem eier de juridiske rettighetene til arbeidet som ble opprettet av mine HTML5/CSS3-utviklere?

Du, klienten. Vårt team jobber direkte for deg og ved full betaling er all IP, rettigheter, produkter og kode produsert av TE din eiendom.

Hvor er dine HTML5/CSS3 utviklere lokalisert på?

Alle våre HTML5/CSS3-utviklere jobber fra et av våre anlegg i Øst-Europa. Dette er å garantere IP, sikkerhet, knowhow av våre kunders proprietære kode og eiendeler. Vi har anlegg i det meste av Øst-Europa, spesielt i Romania, Ukraina og på Balkan. Du er velkommen til å planlegge et besøk!

Hvorfor tillater du ikke HTML5/CSS3 utviklere å jobbe hjemmefra eller eksternt?

TE er kjent for å være streng på sikkerhet. Eksternt arbeid og freelancing er flott som et konsept, men våre kunder, Fortune 500-selskaper og regjeringer spesielt, er veldig opptatt av å sikre at IP-adressen til hva deres HTML5/CSS3-utviklere jobber med, er trygt lagret.

Hvor mye skal jeg betale for å ansette en HTML5/CSS3-utvikler med Team Extension?

Vi konkurrerer ikke på pris, vi konkurrerer om kvalitet. Markedet er i stor etterspørsel etter HTML5/CSS3 utviklere, og det er ikke nok HTML5/CSS3 utviklere å gå rundt. Enkel økonomi du kanskje sier. Dette betyr at prisingen rundt om i verden er høy, uansett sted. Vi ansetter din HTML5/CSS3-utvikler direkte (på dine vegne). Vi betaler alle employements skatt, og sysselsetting bidrag til staten. Problemfri for deg. Ingen komplisert papirarbeid og administrativ besvær å gå gjennom.

Hvem skal administrere min HTML5/CSS3-utvikler?

Du. Dette er en stor fordel for deg og våre HTML5/CSS3 utviklere. Du jobber direkte sammen. Derfor lar vi våre klienter typisk administrere sine HTML5/CSS3-utviklere direkte. Du kjenner din HTML5/CSS3-applikasjon bedre enn noen. På forespørsel gir vi også prosjektledelse - på vegne av dine HTML5/CSS3-utviklere.

Kan mine HTML5/CSS3 programmerere jobbe fra våre firmakontorer?

Ja. Utplassering på stedet av HTML5/CSS3 utviklerpersonale er tilgjengelig på forespørsel. Alle TE-utviklere vil ha siste ord i flytting fordi glade utviklere er topp prioritet. Alle levetidsjusteringer og flyttingskostnader overføres til kunden. Dette arrangementet fungerer best i 3-6 måneders perioder. Kunden søker langsiktig flytting på stedet, anbefales å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan ansette bestemte HTML5/CSS3 kandidater på jakt etter flytting.

Gjør du QA? Hva med CS?

Ja. Tenk på oss som en forlengelse av teamet ditt. For QA, utfører vi gratis QA-røyktest på HTML5/CSS3-applikasjonen din. Vi anbefaler at du allokerer for en dedikert QA i budsjettet. For CS har vi også ressurser tilgjengelig for å gjøre CS av HTML5/CSS3-applikasjonen din.

Hvilke verktøy bruker vanligvis Team Extension?

Team Extension bruker Git, GitHub, Jira, Slack for kommunikasjon. Vi inviterer deg til vår slakk kanal.

I vårt firma bruker vi bestemte verktøy. VPN, etc. Kan min HTML5/CSS3-utvikler bruke dem også?

Ja, vi kan / vil bruke VPN, og ja det kan du bruke hvilke verktøy som din bedrift bruker og sender det til oss. Hvis trening kreves, vær oppmerksom på dette når vi gjør ombord på HTML5/CSS3-utviklerne. Til slutt, hvis det kreves lisenser, må du sørge for å skaffe lisenser til den aktuelle programvaren for utvikleren.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansetter jeg min HTML5/CSS3 ressurs?

Gode ​​nyheter! Bare gå til https://teamextension.no/get-started/no. Bare fyll ut skjemaet og en av ekspertene våre vil skrive deg tilbake innen 24-48 timer for å få kontooppsettet ditt.

Jeg er en dyktig HTML5/CSS3 utvikler, jeg er interessert i å jobbe med TE. Hvor søker jeg?

Vi rekrutterer stadig talentfulle HTML5/CSS3 utviklere, bare gå til https://teamextension.careers for å finne ut om våre åpne stillinger.

2008

Established

+60

Lidenskapelig lagmedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Lei den beste HTML5/CSS3 utviklere, ingeniører, utviklere, kodere, arkitekter og konsulenter i Øst-Europa. Fortune 500 og oppstartere velger Team Extensions HTML5/CSS3 utviklere for deres oppgavekritiske programvareprosjekter.
Kom i gangHvordan virker det?