Internasjonal
Development Centers
Språk

Lei en dedikert Salesforce utvikler
i Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Gjør det enkelt å ansette en dedikert Salesforce utviklere i Øst-Europa

Å finne og beholde en dedikert Salesforce programmerer kan være en utfordring for noen selskaper. Ikke for oss skjønt. Vi har en streng ansettelsesprosess for å skikkelig skjule våre Salesforce utviklere i Øst-Europa. I tillegg til våre teoretiske tester må talent vise praktisk og praktisk erfaring.

Salesforce er et cloud computing selskap. Selskapet tilbyr kommersielle applikasjoner og CRM-produkter (Customer Relationship Management). CRM-tjenesten dekker et stort spekter av tjenester, og har over 100 000 kunder.

Lei en dedikert Salesforce utvikler
Vi startet med en enkel ide

Høy etterspørsel etter Salesforce utviklere

Fakta er klare. Etterspørselen etter høyt kvalifiserte talenter i Salesforce utvikling er høyere enn tilbudet. Det skaper en enorm mangel på markedet. Vår oppgave er enkel: Jakt, ansett, behold de beste Salesforce programmererne i Øst-Europa. Dette tillater at våre kunder alltid forblir foran kurven.
Lei en dedikert Salesforce utvikler
I hjertet av Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Team Extension ligger i Bucuresti, Romania. Som et oppstartsnav har Bucharest mange fordeler, inkludert høyhastighets Fiber Optic-Internett-tilkoblinger (Romania ble rangert som femte beste i verden for internett-tilkoblingshastighet av bloomberg.com), lave driftskostnader og overheadkostnader. pluss et vell av hjemmelaget teknisk talent. Gitt oppgangen til en nødvendig entreprenørkultur av selvforsyning og fleksibilitet, som har skapt en styrket næringsliv, et vell av tekniske ferdigheter og ressurser som snakker engelsk.

Lei en dedikert Salesforce utvikler
Våre medarbeidersaker

Våre medarbeidersaker

Vi på Team Extension AG mener at suksessen til vår virksomhet er avhengig av våre ansatte, uavhengig av hva vi bygger, oppfinner eller selger. Vi legger vår fullstendige tillit til vårt tekniske talent og deres vekst i organisasjonen vår; rett og slett fordi vi ikke kan gå videre og vokse uten våre lag.

Lei en dedikert Salesforce utvikler

FAQ

Er det noen rekrutterings- eller kontraktsmessige kostnader når du ansetter Salesforce utviklere med TE?

Ja. Vi krever et innledende innskudd som vil bli brukt som kreditt til din første faktura når du ansetter dine Salesforce utviklere. Hvis du bestemmer deg for ikke å gå videre, vil ditt innskudd bli fullstendig refundert.

Kan jeg bytte en ressurs til en annen?

Ja. Mens vi seriøst skjermer våre ressurser for å sikre at de oppfyller dine krav, forstår vi at ikke alle utviklere vil være en perfekt passform for alle bedrifter.

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Vi jobber primært med ACH, bankledninger og jobber vanligvis med EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløp godtar vi alle store kredittkort.

Hvem eier de juridiske rettighetene til arbeidet som ble opprettet av mine Salesforce-utviklere?

Du, klienten. Vårt team jobber direkte for deg og ved full betaling er all IP, rettigheter, produkter og kode produsert av TE din eiendom.

Hvor er dine Salesforce utviklere lokalisert på?

Alle våre Salesforce-utviklere jobber fra et av våre anlegg i Øst-Europa. Dette er å garantere IP, sikkerhet, knowhow av våre kunders proprietære kode og eiendeler. Vi har anlegg i det meste av Øst-Europa, spesielt i Romania, Ukraina og på Balkan. Du er velkommen til å planlegge et besøk!

Hvorfor tillater du ikke Salesforce utviklere å jobbe hjemmefra eller eksternt?

TE er kjent for å være streng på sikkerhet. Eksternt arbeid og freelancing er flott som et konsept, men våre kunder, Fortune 500-selskaper og regjeringer spesielt, er veldig opptatt av å sikre at IP-adressen til hva deres Salesforce-utviklere jobber med, er trygt lagret.

Hvor mye skal jeg betale for å ansette en Salesforce-utvikler med Team Extension?

Vi konkurrerer ikke på pris, vi konkurrerer om kvalitet. Markedet er i stor etterspørsel etter Salesforce utviklere, og det er ikke nok Salesforce utviklere å gå rundt. Enkel økonomi du kanskje sier. Dette betyr at prisingen rundt om i verden er høy, uansett sted. Vi ansetter din Salesforce-utvikler direkte (på dine vegne). Vi betaler alle employements skatt, og sysselsetting bidrag til staten. Problemfri for deg. Ingen komplisert papirarbeid og administrativ besvær å gå gjennom.

Hvem skal administrere min Salesforce-utvikler?

Du. Dette er en stor fordel for deg og våre Salesforce utviklere. Du jobber direkte sammen. Derfor lar vi våre klienter typisk administrere sine Salesforce-utviklere direkte. Du kjenner din Salesforce-applikasjon bedre enn noen. På forespørsel gir vi også prosjektledelse - på vegne av dine Salesforce-utviklere.

Kan mine Salesforce programmerere jobbe fra våre firmakontorer?

Ja. Utplassering på stedet av Salesforce utviklerpersonale er tilgjengelig på forespørsel. Alle TE-utviklere vil ha siste ord i flytting fordi glade utviklere er topp prioritet. Alle levetidsjusteringer og flyttingskostnader overføres til kunden. Dette arrangementet fungerer best i 3-6 måneders perioder. Kunden søker langsiktig flytting på stedet, anbefales å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan ansette bestemte Salesforce kandidater på jakt etter flytting.

Gjør du QA? Hva med CS?

Ja. Tenk på oss som en forlengelse av teamet ditt. For QA, utfører vi gratis QA-røyktest på Salesforce-applikasjonen din. Vi anbefaler at du allokerer for en dedikert QA i budsjettet. For CS har vi også ressurser tilgjengelig for å gjøre CS av Salesforce-applikasjonen din.

Hvilke verktøy bruker vanligvis Team Extension?

Team Extension bruker Git, GitHub, Jira, Slack for kommunikasjon. Vi inviterer deg til vår slakk kanal.

I vårt firma bruker vi bestemte verktøy. VPN, etc. Kan min Salesforce-utvikler bruke dem også?

Ja, vi kan / vil bruke VPN, og ja det kan du bruke hvilke verktøy som din bedrift bruker og sender det til oss. Hvis trening kreves, vær oppmerksom på dette når vi gjør ombord på Salesforce-utviklerne. Til slutt, hvis det kreves lisenser, må du sørge for å skaffe lisenser til den aktuelle programvaren for utvikleren.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansetter jeg min Salesforce ressurs?

Gode ​​nyheter! Bare gå til https://teamextension.no/get-started/no. Bare fyll ut skjemaet og en av ekspertene våre vil skrive deg tilbake innen 24-48 timer for å få kontooppsettet ditt.

Jeg er en dyktig Salesforce utvikler, jeg er interessert i å jobbe med TE. Hvor søker jeg?

Vi rekrutterer stadig talentfulle Salesforce utviklere, bare gå til https://teamextension.careers for å finne ut om våre åpne stillinger.

2008

Established

+60

Lidenskapelig lagmedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Lei den beste Salesforce utviklere, ingeniører, utviklere, kodere, arkitekter og konsulenter i Øst-Europa. Fortune 500 og oppstartere velger Team Extensions Salesforce utviklere for deres oppgavekritiske programvareprosjekter.
Kom i gangHvordan virker det?