Internasjonal
Development Centers
Språk

Lei en dedikert Testing ressurs
i Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Gjør det enkelt å ansette en dedikert Testing ressurs i Øst-Europa

Å finne og beholde en dedikert Testing ressurs kan være en utfordring for noen selskaper. Ikke for oss skjønt. Vi har en streng ansettelsesprosess for å skikkelig skjule vår Testing ressurs i Øst-Europa. I tillegg til våre teoretiske tester må talenter vise praktisk og praktisk erfaring.
Lei en dedikert Testing ressurs
Vi startet med en enkel ide

Høy etterspørsel etter Testing ressurs

Fakta er klare. Etterspørselen etter høyt kvalifiserte talenter i Testing ressurs er høyere enn tilbudet. Det skaper en enorm mangel på markedet. Vår oppgave er enkel: Jakt, ansett, hold den beste Testing ressurs i Øst-Europa. Dette tillater at våre kunder alltid forblir foran kurven.
Lei en dedikert Testing ressurs
I hjertet av Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Team Extension ligger i Bucuresti, Romania. Som et oppstartsnav har Bucharest mange fordeler, inkludert høyhastighets Fiber Optic-Internett-tilkoblinger (Romania ble rangert som femte beste i verden for internett-tilkoblingshastighet av bloomberg.com), lave driftskostnader og overheadkostnader. pluss et vell av hjemmelaget teknisk talent. Gitt oppgangen til en nødvendig entreprenørkultur av selvforsyning og fleksibilitet, som har skapt en styrket næringsliv, et vell av tekniske ferdigheter og ressurser som snakker engelsk.

Lei en dedikert Testing ressurs
Våre medarbeidersaker

Våre medarbeidersaker

Vi på Team Extension AG mener at suksessen til vår virksomhet er avhengig av våre ansatte, uavhengig av hva vi bygger, oppfinner eller selger. Vi legger vår fullstendige tillit til vårt tekniske talent og deres vekst i organisasjonen vår; rett og slett fordi vi ikke kan gå videre og vokse uten våre lag.

Lei en dedikert Testing ressurs

2008

Established

+60

Lidenskapelig lagmedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Lei den beste Testing ressurs utviklere, ingeniører, utviklere, kodere, arkitekter og konsulenter i Øst-Europa. Fortune 500 og oppstartere velger Team Extensions Testing ressurs utviklere for deres oppgavekritiske programvareprosjekter.
Kom i gangHvordan virker det?