Internasjonal
Development Centers
Språk

Lei en dedikert Haskell utvikler
i Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Gjør det enkelt å ansette en dedikert Haskell utviklere i Øst-Europa

Å finne og beholde en dedikert Haskell programmerer kan være en utfordring for noen selskaper. Ikke for oss skjønt. Vi har en streng ansettelsesprosess for å skikkelig skjule våre Haskell utviklere i Øst-Europa. I tillegg til våre teoretiske tester må talent vise praktisk og praktisk erfaring.

Haskell er et standardisert, generelt formål rent funksjonelt programmeringsspråk, med ikke-streng semantikk og sterk statisk typing. Haskell er basert på semantikken, men ikke syntaksen, av språket Miranda, som tjente til å fokusere innsatsen fra den første Haskell-arbeidsgruppen. Haskell brukes mye i akademia og brukes også i industrien.

Lei en dedikert Haskell utvikler
Vi startet med en enkel ide

Høy etterspørsel etter Haskell utviklere

Fakta er klare. Etterspørselen etter høyt kvalifiserte talenter i Haskell utvikling er høyere enn tilbudet. Det skaper en enorm mangel på markedet. Vår oppgave er enkel: Jakt, ansett, behold de beste Haskell programmererne i Øst-Europa. Dette tillater at våre kunder alltid forblir foran kurven.
Lei en dedikert Haskell utvikler
I hjertet av Øst-Europa

I hjertet av Øst-Europa

Team Extension ligger i Bucuresti, Romania. Som et oppstartsnav har Bucharest mange fordeler, inkludert høyhastighets Fiber Optic-Internett-tilkoblinger (Romania ble rangert som femte beste i verden for internett-tilkoblingshastighet av bloomberg.com), lave driftskostnader og overheadkostnader. pluss et vell av hjemmelaget teknisk talent. Gitt oppgangen til en nødvendig entreprenørkultur av selvforsyning og fleksibilitet, som har skapt en styrket næringsliv, et vell av tekniske ferdigheter og ressurser som snakker engelsk.

Lei en dedikert Haskell utvikler
Våre medarbeidersaker

Våre medarbeidersaker

Vi på Team Extension AG mener at suksessen til vår virksomhet er avhengig av våre ansatte, uavhengig av hva vi bygger, oppfinner eller selger. Vi legger vår fullstendige tillit til vårt tekniske talent og deres vekst i organisasjonen vår; rett og slett fordi vi ikke kan gå videre og vokse uten våre lag.

Lei en dedikert Haskell utvikler

FAQ

Er det noen rekrutterings- eller kontraktsmessige kostnader når du ansetter Haskell utviklere med TE?

Ja. Vi krever et innledende innskudd som vil bli brukt som kreditt til din første faktura når du ansetter dine Haskell utviklere. Hvis du bestemmer deg for ikke å gå videre, vil ditt innskudd bli fullstendig refundert.

Kan jeg bytte en ressurs til en annen?

Ja. Mens vi seriøst skjermer våre ressurser for å sikre at de oppfyller dine krav, forstår vi at ikke alle utviklere vil være en perfekt passform for alle bedrifter.

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Vi jobber primært med ACH, bankledninger og jobber vanligvis med EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløp godtar vi alle store kredittkort.

Hvem eier de juridiske rettighetene til arbeidet som ble opprettet av mine Haskell-utviklere?

Du, klienten. Vårt team jobber direkte for deg og ved full betaling er all IP, rettigheter, produkter og kode produsert av TE din eiendom.

Hvor er dine Haskell utviklere lokalisert på?

Alle våre Haskell-utviklere jobber fra et av våre anlegg i Øst-Europa. Dette er å garantere IP, sikkerhet, knowhow av våre kunders proprietære kode og eiendeler. Vi har anlegg i det meste av Øst-Europa, spesielt i Romania, Ukraina og på Balkan. Du er velkommen til å planlegge et besøk!

Hvorfor tillater du ikke Haskell utviklere å jobbe hjemmefra eller eksternt?

TE er kjent for å være streng på sikkerhet. Eksternt arbeid og freelancing er flott som et konsept, men våre kunder, Fortune 500-selskaper og regjeringer spesielt, er veldig opptatt av å sikre at IP-adressen til hva deres Haskell-utviklere jobber med, er trygt lagret.

Hvor mye skal jeg betale for å ansette en Haskell-utvikler med Team Extension?

Vi konkurrerer ikke på pris, vi konkurrerer om kvalitet. Markedet er i stor etterspørsel etter Haskell utviklere, og det er ikke nok Haskell utviklere å gå rundt. Enkel økonomi du kanskje sier. Dette betyr at prisingen rundt om i verden er høy, uansett sted. Vi ansetter din Haskell-utvikler direkte (på dine vegne). Vi betaler alle employements skatt, og sysselsetting bidrag til staten. Problemfri for deg. Ingen komplisert papirarbeid og administrativ besvær å gå gjennom.

Hvem skal administrere min Haskell-utvikler?

Du. Dette er en stor fordel for deg og våre Haskell utviklere. Du jobber direkte sammen. Derfor lar vi våre klienter typisk administrere sine Haskell-utviklere direkte. Du kjenner din Haskell-applikasjon bedre enn noen. På forespørsel gir vi også prosjektledelse - på vegne av dine Haskell-utviklere.

Kan mine Haskell programmerere jobbe fra våre firmakontorer?

Ja. Utplassering på stedet av Haskell utviklerpersonale er tilgjengelig på forespørsel. Alle TE-utviklere vil ha siste ord i flytting fordi glade utviklere er topp prioritet. Alle levetidsjusteringer og flyttingskostnader overføres til kunden. Dette arrangementet fungerer best i 3-6 måneders perioder. Kunden søker langsiktig flytting på stedet, anbefales å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan ansette bestemte Haskell kandidater på jakt etter flytting.

Gjør du QA? Hva med CS?

Ja. Tenk på oss som en forlengelse av teamet ditt. For QA, utfører vi gratis QA-røyktest på Haskell-applikasjonen din. Vi anbefaler at du allokerer for en dedikert QA i budsjettet. For CS har vi også ressurser tilgjengelig for å gjøre CS av Haskell-applikasjonen din.

Hvilke verktøy bruker vanligvis Team Extension?

Team Extension bruker Git, GitHub, Jira, Slack for kommunikasjon. Vi inviterer deg til vår slakk kanal.

I vårt firma bruker vi bestemte verktøy. VPN, etc. Kan min Haskell-utvikler bruke dem også?

Ja, vi kan / vil bruke VPN, og ja det kan du bruke hvilke verktøy som din bedrift bruker og sender det til oss. Hvis trening kreves, vær oppmerksom på dette når vi gjør ombord på Haskell-utviklerne. Til slutt, hvis det kreves lisenser, må du sørge for å skaffe lisenser til den aktuelle programvaren for utvikleren.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansetter jeg min Haskell ressurs?

Gode ​​nyheter! Bare gå til https://teamextension.no/get-started/no. Bare fyll ut skjemaet og en av ekspertene våre vil skrive deg tilbake innen 24-48 timer for å få kontooppsettet ditt.

Jeg er en dyktig Haskell utvikler, jeg er interessert i å jobbe med TE. Hvor søker jeg?

Vi rekrutterer stadig talentfulle Haskell utviklere, bare gå til https://teamextension.careers for å finne ut om våre åpne stillinger.

2008

Established

+60

Lidenskapelig lagmedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Klar til å ta bedriften til nye høyder?

Lei den beste Haskell utviklere, ingeniører, utviklere, kodere, arkitekter og konsulenter i Øst-Europa. Fortune 500 og oppstartere velger Team Extensions Haskell utviklere for deres oppgavekritiske programvareprosjekter.
Kom i gangHvordan virker det?